Mitkä ovat parhaat matkavakuutusvaihtoehdot Yhdysvaltoihin?

Category: ESTA Matkailu | 0
Mitkä ovat parhaat matkavakuutusvaihtoehdot Yhdysvaltoihin?

Jos on yksi kohde, jossa hyvä matkavakuutus on erittäin tärkeä, se on Yhdysvallat. Parhaan sairausvakuutuksen Yhdysvaltoihin suuntautuvalle matkalle tarjoavan yhtiön löytäminen voi kuitenkin vaatia paljon tutkimustyötä, ja voit silti tehdä väärän valinnan. Vierailusi tarkoitus, oleskelusi kesto ja kansalaisuutesi vaikuttavat kaikki valintaasi.

Ehkä olet vierailulla vain muutaman päivän tai viikon, tai ehkä olet tulossa Yhdysvaltoihin opiskelemaan tai työskentelemään. Ei ole syytä epätoivoon.

Seuraavassa tarkastelemme muutamia alan parhaita vakuutusyhtiöitä ja annamme suosituksia parhaista matkavakuutusvaihtoehdoista Yhdysvalloissa. Vaikka tämän luettuasi päätätkin olla valitsematta mitään luettelossamme olevaa yritystä, sinulla on silti paremmat edellytykset tehdä tietoon perustuva päätös.

Heymondo

Riippumatta siitä, matkustatko Yhdysvaltoihin turistina, opiskelemaan tai aloittamaan uuden työn, uskomme, että Heymondo tarjoaa parhaat matkavakuutusratkaisut.

On useita syitä, miksi uskomme, että matkavakuutuksen ostaminen Heymondolta on yksi parhaista vaihtoehdoista. Ensinnäkin ne tarjoavat laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja. Esimerkkejä ovat vuosittaiset matkavakuutukset useita matkoja varten, yksittäisiä matkoja varten, matkavakuutukset, jotka kattavat vain sairauskulut, ja pitkäaikaiset matkavakuutukset. Jälkimmäinen on paras valinta niille, jotka haluavat opiskella tai työskennellä Yhdysvalloissa.

Tämän lisäksi Heymondo on myös (sikäli kuin pystyimme toteamaan) ainoa yhtiö matkavakuutusmarkkinoilla, joka maksaa sairauskulut etukäteen. Kaikki muut vaativat, että maksat laskun ja vaadit sitten rahat takaisin heiltä.

Tämä on erityisen tärkeää Yhdysvalloissa, jossa terveydenhuoltokustannukset voivat olla erittäin korkeat. Heymondon avulla saat mielenrauhan, kun tiedät, että sinun ei tarvitse maksaa laskuja ensin ja odottaa sitten, että vakuutusyhtiö korvaa ne sinulle.

Tämän lisäksi Heymondolla on myös edullinen kattavuuden ja kustannusten suhde, eli se tarjoaa erinomaisen kattavuuden erittäin kohtuulliseen hintaan. Yritys on erottunut joukosta kilpailukykyisten hintojensa ansiosta jo pitkään, ja niin se tekee edelleen tähän päivään asti.

Olemme myös nähneet monia myönteisiä arvosteluja tästä yrityksestä. Ihmiset esimerkiksi kommentoivat usein myönteisesti heidän 24/7-asiakastukeaan, ja tukihenkilöstö on erittäin asiantuntevaa ja ystävällistä.

SafetyWing

Jos olet opiskelija tai budjettimatkailija, joka haluaa tutustua Yhdysvaltoihin muutamaksi kuukaudeksi, sinun ei pitäisi tehdä sitä virhettä, että säästät muutaman dollarin laiminlyömällä ainakin sairausvakuutuksen ostamisen. Kuten aiemmin mainitsimme, terveydenhuolto Yhdysvalloissa voi olla hirvittävän kallista.

Jos ostat vain sairausvakuutuksen, sinun on syytä olla tietoinen siitä, että matkavakuutus ei yleensä kata muita matkustamiseen liittyviä kuluja, kuten matkan peruuntumista, matkatavaroiden katoamista ja matkan viivästymistä. Kun vertaat eri sairausvakuutuksia, sinun on myös hyvä tietää, että useimmat yhdysvaltalaiset vakuutusyhtiöt edellyttävät, että vakuutuksenottaja on asunut Yhdysvalloissa vähintään 6 tai 12 kuukautta.

Edellä mainitut seikat huomioon ottaen SafetyWing on mielestämme paras vaihtoehto matkasairausvakuutukseksi niille, jotka haluavat matkustaa Yhdysvaltoihin. Yhtiön suunnitelmat on räätälöity Yhdysvaltoihin matkustaville, jotka tarvitsevat kattavan sairausvakuutuksen, jota voidaan uusia kuukausittain, kunnes vakuutuksenottaja haluaa peruuttaa sen.

Yhtiön Nomad-vakuutusvaihtoehto kattaa esimerkiksi ambulanssikuljetuksen, sairaalahoidon ja kiireellisen hammashoidon kustannukset. Vakuutuksenottajille korvataan myös useita muita matkustamiseen liittyviä kustannuksia, kuten hätäpalautus ja evakuointi, kadonneet matkatavarat ja matkan keskeytyminen.

IMG Global

Mielestämme tämä yritys on paras vaihtoehto matkavakuutukseksi, jos olet Yhdysvaltain kansalainen, joka esimerkiksi työskentelee tai asuu ulkomailla ja haluaa matkustaa Yhdysvaltoihin tapaamaan perhettä ja ystäviä. IMG Global voi tarjota lyhytaikaisen matkavakuutuksen, joka kattaa sinut siihen asti, kunnes haluat palata asuin- tai työpaikkaasi.

Tällaisessa tilanteessa matkavakuutuksen hankkiminen Yhdysvaltoihin voi olla melko vaikeaa, sillä vaikka monet sairausvakuutusyhtiöt tarjoavat erinomaisia matkavakuutuksia ulkomailla matkustaville Yhdysvaltojen kansalaisille, vain harvat niistä myyvät vakuutusturvaa Yhdysvalloissa vieraileville Yhdysvaltojen kansalaisille.

Tärkeää: Jos olet Yhdysvaltain kansalainen, joka asuu ja matkustaa Yhdysvalloissa, sinun on hankittava kotimaan matkavakuutus.

Lisäksi amerikkalaiset matkavakuutusyhtiöt vaativat usein, että vakuutuksenottajan on asuttava Yhdysvalloissa tietyn ajan (yleensä noin kuusi kuukautta), ennen kuin ne ovat valmiita tarjoamaan vakuutusturvaa.

Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, joiden vuoksi uskomme, että IMG Globalilla on parhaat matkavakuutukset Yhdysvaltojen kansalaisille, jotka haluavat matkustaa Yhdysvaltoihin. Yhtiö tarjoaa esimerkiksi yhden markkinoiden parhaista matkojen peruutuskäytännöistä. Se myy myös loistavaa ”peruutus mistä tahansa syystä” -politiikkaa.

IMG Global on myös erinomainen valinta amerikkalaisille ulkomaanmatkalaisille, koska se tarjoaa 3 Patriot America -vakuutusta, jotka tarjoavat erinomaisen sairausvakuutuksen ja perusmatkavakuutuksen Yhdysvalloissa vieraillessaan.

Heidän Patriot American -vakuutuksensa sisältää esimerkiksi kattavan vakuutusturvan, joka kattaa sairauskulut ja hätäevakuoinnin lääketieteellisistä syistä, tapaturmaisen kuolemantapauksen, matkatavaroiden katoamisen, matkan keskeytymisen ja luonnonkatastrofit.

Yhtiö myy myös Patriot America Plus -vakuutusta, joka kattaa kaiken edellä mainitun sekä jo olemassa olevan sairauden akuutin puhkeamisen edellyttäen, että olet alle 70-vuotias.

Vielä paremman vakuutusturvan tarjoaa Patriot Platinum America -vakuutus, joka kattaa kaiken edellä mainitun ja lisäksi huomattavasti suuremman enimmäiskattavuuden (2-8 miljoonaa dollaria). Patriot America Plus -paketin 24 kuukauden sijasta myös tämän paketin uusimisjakso on 36 kuukautta.

Maailmanmatkat

Tämä yhtiö tarjoaa loistavia matkavakuutuksia ihmisille, jotka ovat juuri saaneet työpaikan Yhdysvalloista. Ulkomaalaisten voi olla vaikea löytää oikeaa matkavakuutusta, koska useimmat yhdysvaltalaiset vakuutusyhtiöt edellyttävät, että vakuutuksenottaja on asunut Yhdysvalloissa vähintään noin kuusi kuukautta.

Jos olet aloittamassa uutta uraa Yhdysvalloissa, älä tee sitä virhettä, että jäät ilman vakuutusturvaa. Emme voi tarpeeksi korostaa, että terveydenhuolto Yhdysvalloissa voi olla kallista. Et halua maksaa suuren hätäoperaation kustannuksia taskustasi!

Onneksi World Tripsillä on Atlas America Work Visa -sairausvakuutus. Se on luotu erityisesti henkilöille, joilla on väliaikainen työviisumi Yhdysvaltoihin.

Tämä vakuutus kattaa kaiken, mitä tavallisesti odotat laadukkaalta sairausvakuutukselta, mukaan lukien ambulanssikulut, sairaalassa oleskelu, tehohoito, hätäevakuointi lääketieteellisistä syistä ja kiireellinen hoito.

Hyvä uutinen on se, että se on hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti, vaikka päätätkin valita 0 dollarin omavastuuosuuden. Tämän lisäksi World Trips on myös yksi parhaista matkavakuutusyhtiöistä, kun on kyse jo olemassa olevista sairauksista, jopa 79-vuotiaille senioreille.

BUPA

Huomaa, että vuodesta 2021 alkaen tämä yhtiö ei enää tarjoa matkavakuutuksia.*

AXA

Interbrand on luokitellut tämän yhtiön kymmenen vuotta peräkkäin maailman parhaaksi vakuutusbrändiksi.

AXA tarjoaa matkavakuutuksen seuraaviin tilanteisiin:

Matkatavaroiden menetys

AXA tarjoaa korvausturvaa, jos henkilökohtaiset tavarasi tai matkatavarasi varastetaan tai vahingoittuvat matkan aikana.

Peruutusturva, jos joudut peruuttamaan matkasi syystä riippumatta.

Yhtiö tarjoaa korvauksen 75 %:lle matkan ennakkoon maksetuista, ei-palautettavista kustannuksista, jos matka joudutaan jostain syystä peruuttamaan.

Matkakatkos

Yhtiö tarjoaa vakuutusturvan kaikille matkakuluille, joita ei palauteta, jos et voi jatkaa matkaa vakuutuksen piiriin kuuluvan syyn vuoksi.

Matkan peruutus

AXA korvaa sinulle enintään vakuutetun matkan hinnan suuruisen määrän peruutuskustannuksia, jotka ovat aiheutuneet ennalta arvaamattomasta tapahtumasta, kuten epäsuotuisasta säästä tai sairaudesta.

Hätäevakuointi

AXA tarjoaa matkavakuutuksen, joka kattaa evakuoinnin ja kotiuttamisen lähimpään asianmukaiseen terveydenhuoltolaitokseen tai kotiin, jos lääkäri katsoo sen lääketieteellisistä syistä tarpeelliseksi.

Hätätilanteen lääkintä

Yhtiö tarjoaa myös vakuutusturvaa matkan aikana tapahtuneen sairauden tai tapaturmaisen loukkaantumisen jälkeiseen kiireelliseen sairaanhoitoon liittyviin kuluihin sekä kiireelliseen kotiuttamiseen ja evakuointiin lääketieteellisin perustein.

ALLIANZ

OneTrip Basic

Tämä kustannustehokas vakuutus tarjoaa turvan siltä varalta, että joudut peruuttamaan matkasi tai se keskeytyy. Tämä suunnitelma tarjoaa myös rajoitetun määrän vakuutusturvaa matkan päättymisen jälkeisten tapahtumien varalta, kuten esimerkiksi vahingoittuneiden tai kadonneiden matkatavaroiden varalta sekä sairausvakuutuksen hätätilanteessa.

OneTrip Rental Car Protector

Useimmissa osavaltioissa tämä vaihtoehto tarjoaa ensisijaisen vakuutusturvan kustannuksiin, jotka liittyvät katettuihin vahinkoihin, törmäyksiin ja vuokraamasi auton vaurioitumiseen. Tähän vaihtoehtoon sisältyy myös 24 tunnin apu hätätilanteissa.

AllTrips Prime

Tämä suunnitelma tarjoaa suhteellisen edullisen suojan kaikille matkoillesi koko vuoden aikana. Etuihin kuuluvat matkan keskeytyminen ja peruuntuminen, varastetut, kadonneet tai viivästyneet matkatavarat jne.

AllTrips Premier

AllTrips Premier -paketti tarjoaa vuoden kansainvälisen matkaturvan, johon sisältyy concierge-palvelu. Se tarjoaa vakuutusturvan sinulle ja kotitaloutesi jäsenille – riippumatta siitä, matkustatteko yhdessä vai yksin.