Toimituskäytäntömme tarkoituksena on selittää sinulle, asiakkaalle, miten tarjoamme verkkosivustollamme tarjottavan käsittelypalvelun.

1- esta-america.com on yksityinen, kolmannen osapuolen sovelluksia käsittelevä tietojenkäsittelylaitos, eikä se ole millään tavoin sidoksissa Amerikan yhdysvaltojen hallitukseen.

2- Tarjotut palvelut:

ESTA-viisumivapaushakemusten tietojen syöttö ja käsittely.
B1/B2-hakemusten tietojen syöttäminen, tarkistaminen ja käsittely.
Puhelinkonsultaatiot
Käsittely ja tilapäivitys samana päivänä.
Matkustusluvan vahvistus toimitetaan sähköpostitse
24/7 sähköposti- ja puhelintuki.

3- esta-america.com ei takaa, että hakemukset hyväksytään, vaan käsittelemme ainoastaan asiakkaan hakemustiedot ja yhdistämme ne CBP-järjestelmään.

4- Asiakas on vastuussa pätevien ja tarkkojen hakemustietojen antamisesta, esta-america.com ei ole vastuussa hylätyistä hakemuksista, jotka johtuvat asiakkaan antamista virheellisistä tai virheellisistä tiedoista.

5 – Kun hakemuksen tiedot on toimitettu, esta-america.comilla on 24 tuntia aikaa käsitellä hakemus ja antaa asiakkaalle tilannetiedot. Palvelupyyntöjä ei hyväksytä, jos matkustusluvan vahvistusasiakirjaa ei ole toimitettu ennen kuin 24 tunnin kuluttua siitä, kun asiakas on toimittanut tiedot. Asiakkaalla on oikeus tehdä reklamaatio, jos hän ei ole saanut vahvistusasiakirjaa tai tilapäivitystä 24 tunnin kuluessa.

6- CBP voi laittaa hakemukset odottamaan useista syistä, ja näissä tapauksissa asiakaspalvelun edustaja ottaa yhteyttä asiakkaaseen koordinoidakseen mahdollista ratkaisua. Sama koskee myös hakemuksen hylkäämistä.

7- Ostamalla palveluitamme asiakas suostuu maksamaan palvelumaksun tietojen syöttämisestä ja avustuspalvelusta, joka sisältää 14 dollarin maksun, jonka esta-america.com maksaa hänen puolestaan tulli- ja rajavartiolaitokselle ja Yhdysvaltain hallitukselle viisumivapausjärjestelmän maksusta.

8- Asiakas antaa myös nimenomaisen valtuutuksen antaa esta-america.comin hallinnoida hakemustietojaan ja hakea hänen puolestaan CBP-järjestelmään. Tietosuojapolitiikkamme ja CBP:n tietosuojaselosteen mukaan osoitteessa: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/html/privacy.htm.

9- Asiakas vakuuttaa, että hänellä on oikeus ja laillinen valtuutus maksaa esitetyllä luotto- tai pankkikortilla. esta-america.com veloittaa toimitetulta luottokortilta yhden kokonaismaksun, eikä ole vastuussa asiakkaan toimittamien luottotietojen laittomasta käytöstä.

Kun saman päivän käsittelypalvelumme on valmis, mukaan lukien viikonloput ja juhlapyhät, toimitamme tuotteen sinulle vain sähköpostitse.

PDF-tiedostoja voi lukea Adobe Reader -ohjelmalla, joka on ladattavissa ilmaiseksi.

Jos sinulla on kysyttävää toimituskäytännöistämme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse (support@esta-america.com). Vastaamme 24 tunnin kuluessa.

Jalostuspalvelumme katsotaan toimitetuksi sinulle, kun se lähetetään sähköpostitse. Suosittelemme, että otat mukaan tulostetun kopion matkustusluvasta, sillä jotkut lentoyhtiöt saattavat haluta nähdä kopion siitä lähtöselvityksessä.