Maksettavat maksut

Kaikki esta-america.com-sivustolle maksetut maksut koskevat verkkosivustollamme lueteltujen palveluiden tarjoamista. Ellei toisin mainita, kaikki maksut ilmoitetaan Ison-Britannian puntina (GBP) tai Yhdysvaltain dollareina (USD). Asiakas on vastuussa kaikkien Palveluihimme liittyvien maksujen ja sovellettavien verojen maksamisesta jollakin hyväksytyistä maksutavoistamme.

Palkkiomme EIVÄT sisällä muita kustannuksia, jotka ovat osa maahanmuutto- tai viisumihakemusprosessia, kuten viisumihakemuksen jättämismaksut, valtion majoitusmaksut, lääkärintarkastukset ja poliisitarkastukset, asiakirjojen käännökset jne. Osana asiakkaalle tarjottavaa palvelua/palveluja asiakkaalle ilmoitetaan likimääräinen tieto prosessiin kuuluvista maksuista ja selvitetään, milloin nämä kustannukset ovat maksettavana.

Asiakas hyväksyy, että kaikki palvelumaksut katsotaan ansaituiksi sen jälkeen, kun ne on maksettu, ja että niihin sovelletaan tässä sopimuksessa esitettyjä palvelun lopettamista ja palautuskäytäntöä koskevia ehtoja;

Palautuskäytäntö

Heti kun maksu on vastaanotettu, asiakkaan katsotaan käyttäneen esta-america.comin palveluja. Palvelumme on ammattimaista neuvontaa ja asiantuntemusta. Kun palvelu on toimitettu asiakkaalle, sitä ei voi palauttaa, riippumatta siitä, onko asiakas muuttanut mieltään tai haluaako hän enää käyttää palveluita.

Kaikki palautukset ovat tiukasti johdon harkinnassa, ja niistä vähennetään pankki- ja hallintomaksu, joka on 29 Yhdysvaltain dollaria tai 15 % asiakkaan alkuperäisestä maksusta (kumpi on suurempi).

Jos luottokortilla suoritetun maksun palautus tapahtuu, varat palautetaan sille luottokortille, jota asiakas käytti maksun suorittamiseen. Jos tämä kortti ei ole enää voimassa, asiakkaan on itse huolehdittava pankin tai luotonantajan kanssa varojen siirtämisestä.