Matkustajia kehotetaan valmistautumaan vilkkaisiin lentokenttiin keskellä Spring Break Rushia

Category: Uutiset | 0
Matkustajia kehotetaan valmistautumaan vilkkaisiin lentokenttiin keskellä Spring Break Rushia
Matkustajia kehotetaan valmistautumaan vilkkaisiin lentokenttiin keskellä Spring Break Rushia

Kevätloman lähestyessä lomalle valmistautuvat matkailijat saattavat myös haluta varmistaa, että he pakkaavat mukaansa paljon kärsivällisyyttä.

Liikenteen turvallisuusviraston (TSA) tuoreiden ohjeiden mukaan tämän vuoden kevätlomakauden odotetaan olevan yksi vilkkaimmista tähän mennessä, ja matkustajatarkastusten määrän ennustetaan kasvavan kuusi prosenttia viime vuoteen verrattuna.

”TSA seuloi ennätysmäärän matkustajia vuonna 2023, ja odotamme tämän suuntauksen jatkuvan tänä vuonna”, totesi TSA:n hallintoviranomainen David Pekoske.

Vilkkaimmat matkapäivät ja suosituimmat kohteet

TSA on määrittänyt kevätloman aikana lentoasemilla liikkuvien matkustajien ruuhka-ajan 7. maaliskuuta ja 25. maaliskuuta väliseksi ajaksi.

Travel + Leisure-lehden kanssa jaettujen Trivagon varaussivuston tietojen mukaan kevätlomien suosituimpia kohteita ovat muun muassa Las Vegas, New York, Orlando, Cancun ja Lontoo.

Lisäksi Fort Lauderdalen suosio kevätlomakohteena on kasvanut huomattavasti. Varaukset ovat kasvaneet merkittävästi 45,6 prosenttia vuoteen 2023 verrattuna.

Matkustajia kehotetaan noudattamaan kaikkia protokollia ja määräyksiä.

Matkustajamäärän odotettavissa olevan kasvun vuoksi TSA korostaa turvallisuusprotokollien noudattamisen tärkeyttä.

Jos olet ulkomaalainen matkustaja, joka vierailee Yhdysvalloissa, sinun on myös varmistettava, että kaikki matka- ja maahanmuuttovaatimukset ovat kunnossa.

Viisumivapausohjelman (VWP) maista tuleville kansainvälisille matkustajille sähköinen matkustuslupajärjestelmä (ESTA) on ratkaisevan tärkeä maahantuloprosessien sujuvoittamisessa.

VWP-maista tulevia ulkomaalaisia vierailijoita kehotetaan täyttämään ESTA-hakemus verkossa ennen matkalle lähtöä.